Ian 05

Prin acest website încercăm să acoperim cât mai multe subiecte legate de investiţii, şi, în principal legate de fondurile de investiţii. Ştim însă că nu am scris încă despre toate temele de interes pentru dumneavoastră. Vă rugăm deci, ca în această pagină să propuneţi noi teme de discuţii, pe care noi să le aprofundăm în articolele următoare.

Aşteptăm propunerile voastre prin intermediul casutei de comentariu.

5 Responses to “Pagina investitorului”

 1. Oana spune:

  Cand este recomandabil sa rascumpar? Ce obligatii am daca fac rascumparari?
  Dupa ce am acumulat, pot face rascumparari lunare, cu o suma fixa?

 2. investitii spune:

  @ Oana: vom scrie cat de curand un articol pe aceasta tema. Multumim pentru tema propusa.

 3. investitii spune:

  Am publicat articolul cu titlul „Cand ar tebui sa rascumpar?” in sectiunea Opinia specialistului. Nu ezitati sa ne transmiteti comentariile dvs. Multumim.

 4. sion nicolae spune:

  am 20 de unitati cumparate la certinvest din 18 martie 1996.dvs. ati preluat certinvest-ul? si daca da cat valoreaza azi unitatile pe care le detin si cum aflu mai multe despre investitia mea?

 5. investitii spune:

  Certinvest s-a transformat in Aviva Investors Romania in 2008, deci este aceeasi companie, insa functioneaza sub o alta denumire. Din cate imi pot da seama dupa data investitiei, dumneavoastra ati cumparat unitati de fond la Fondul Capital Plus administrat de Certinvest (actuala Aviva Investors Romania). La data de 19 aprilie, 20 de unitati de fond Capital Plus valorau 209.6 RON. Pentru a vi se confirma insa soldul, scrieti-ne un email cu CNP-ul dvs, la adresa office.ro@avivainvestors.com, sau sunati-ne la 021 203 14 00.

Leave a Reply

preload preload preload