Feb 01

Discutam anterior despre economiile pe termen scurt. Acestea sunt destinate cheltuielilor programate a avea loc într-un interval scurt de timp sau sunt sume de bani pe care le acumulezi fără un scop anume, până devin mai consistente, astfel încât să le investești.

Ce faci cu banii pe care îi pui deoparte? Îi lași pe card? Îi pui într-o carte, în biliotecă? Îi depui într-un cont de economii?

Iată o metodă eficientă de a-ți păstra economiile pe termen scurt: fondurile de obligațiuni. Ce îți oferă?

sure-80067  Acces la bani

Economiile tale pe termen scurt trebuie să fie accesibile la momentul la care ai nevoie de ele. De aceea, este esențial să le poți retrage fără comisioane, și în timp cât mai scurt. Un fond de obligațiuni îți oferă aceste lucruri, comisioanele de cele mai multe ori sunt negociabile, sau foarte mici, și îți primești sumele retrase în 2-3 zile.

 

graph-163509Profit

Fondurile de obligațiuni oferă, de obicei, un rnadament mai mare decât cel generat de depozitele bancare, așa că reprezintă o modalitate mai eficientă de a-ți pune economiile la muncă.

 

hand-517114Sume mici

Nu trebuie să ai sume mari pentru a le pune în fondurile de obligațiuni. Poți să pui deoparte chiar și 20 de lei o dată. Beneficiezi de același randament, și de aceleași condiții de acces la bani, în limitele bugetului tău.

 

Ce părere ai? Crezi că îți oferă mai multe avantaje față de metodele de economisire pe care le folosești acum?

 

 

Leave a Reply

preload preload preload