Feb 07

Certinvest anunţă extinderea echipei, prin recrutarea lui Adrian Lupşan. Rolul lui în cadul Certinvest va fi acela de director de dezvoltare.

Adrian Lupşan este o persoană cunoscută pe piaţa românească de capital, experienţa sa profesională numărând peste 18 ani petrecuţi în zona financiară (atât pe piaţa bursieră – poziţii variind de la trader până la director general adjunct al unei case de brokeraj, cât şi în mediul bancar – manager de proiect).  În prezent, Adrian Lupşan ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al Bursei de Valori.

Horia Gustă, preşedintele Comitetului Director al Certinvest, declară:

Am încredere că echipa Certinvest va deveni şi mai puternică, avându-l pe Adi alături. Experienţa lui pe piaţa de capital, precum şi ambiţia de a pune umărul la dezvoltarea acesteia în România reprezintă calităţi care cu siguranţă vor fi bine puse în valoare în cadrul companiei. Sunt convins că Adi va contribui într-un mod semnificativ la conturarea poziţiei Certinvest în piaţă în următorii ani.

Adrian Lupşan, director de dezvoltare Certinvest  precizează:

Piaţa administratorilor de investiţii va avea un rol din ce în ce mai important în dezvoltarea pieţei de capital din România. Poate că nu întâmplător, anul 2013 a adus una dintre cele mai bune dinamici ale resurselor investiţionale alocate acestui sector. Acesta este şi motivul pentru care am optat să mă alătur echipei celui mai important administrator independent de fonduri din România. Este o provocare personală majoră şi sper ca prezenţa mea în echipa Certinvest să aducă un plus de valoare şi inovaţie semnificativă atât pentru companie cât şi pentru mediul financiar din România

Adrian Lupşan îşi va păstra poziţia de vicepreşedinte în cadrul Bursei de Valori Bucureşti.

Vi s-a părut interesant acest articol? Abonaţi-vă aici şi veţi primi gratuit pe email cele mai noi articole scrise pe blogul DespreInvestitii.ro.

One Response to “Adrian Lupşan face parte, de săptămâna aceasta, din echipa Certinvest”

  1. Mihai Rusu spune:

    Il cunosc pe Adi. E unul dintre cei mai buni profesionisti in piata de capital.

    Am avut castiguri frumoase date fiind recomandarile sale.

    Si mai mult decat atat, a fost unul dintre putinii care au intuit amploarea crizei.

Leave a Reply

preload preload preload