Noi 08

Certinvest oferă investitorilor, începând cu data de 7 noiembrie 2013, facilitatea de eliminare a comisioanelor de subscriere și de răscumpărare la fondurile deschise de investiţii Certinvest BET Index,  Certinvest XT Index, și Certinvest BET-Fi Index, pentru orice operațiune de subscriere sau de răscumpărare realizată până pe 30 aprilie 2014.

Astfel, nu se va percepe comision de subscriere și nici comision de răscumpărare pentru toate operaţiunile de subscriere și de răscumpare realizate până pe data de 30 aprilie 2014, la următoarele fonduri deschise de investiţii administrate de Certinvest:

•             Certinvest BET Index

•             Certinvest XT Index

•             Certinvest BET-Fi Index

Am ales să oferim această promoţie pentru a încuraja investitorii să-și orienteze banii și către instrumente legate de bursă. Cele 3 fonduri de indice din promoție afișează performanțe între 13% și 21% de la începutul anului. Ne dorim ca investitorii să redescopere oportunitățile oferite de bursă, și să le valorifice într-un mod eficient, fără costuri.

Bursa a avut o evoluție bună anul acesta și suntem de părere că acest lucru va continua până la finalul anului, ținând cont de impulsul dat de listarea Romgaz. Și pentru anul viitor considerăm că premisele sunt pozitive, având în vedere așteptările de listare a Hidroelectrica și Romtelecom.

În primele 10 luni ale anului, fondurile de investiții Certinvest BET Index, XT index și BET-Fi Index au generat performanțe superioare celor afișate de indicii bursieri pe care îi urmăresc:

Comisioanele de subscriere la cele 3 fonduri din promoție variază în funcție de suma investită şi canalul ales pentru investiţie, în timp ce comisioanele de răscumpărare variază în funcție de perioada de deținere a unităților de fond răscumpărate, conform documentelor de constituire ale fondurilor, după cum arată tabelul de mai jos. Doar în perioada 7 noiembrie 2013 – 30 aprilie 2014, aceste comisioane de subscriere și de răscumpărare vor fi zero.

Regulamentul promoției este disponibil aici.

Credeți că veți profita de această promoție? Cum estimați că va evolua bursa în perioada următoare?

Vi s-a părut interesant acest articol? Abonaţi-vă aici şi veţi primi gratuit pe email cele mai noi articole scrise pe blogul DespreInvestitii.ro.

Leave a Reply

preload preload preload