Iun 07

Dacă v-a tentat până acum ideea de a investi în artă, însă nu aţi făcut pasul în această direcţie pentru că aţi simţit că nu aveţi suficiente informaţii, atunci această carte vă va fi de mare ajutor.

Cartea „Skate’s Art Investment Handbook: The Comprehensive Guide to Investing in the Global Art and Art Services Market” reprezintă o resursă importantă de informaţii legate de piaţa globală a artei, modul ei de funcţionare, principalii jucători care activează pe aceasta, modalităţi de evaluare a operelor de artă, strategii de investiţii pe piaţa artei, inclusiv prin folosirea canalelor alternative, oferindu-vă astfel o privire de ansamblu asupra pieţei artei şi asupra oportunităţilor de câştig generate de investiţia pe această piaţă.

Autorul cărţii este Sergey Skaterschikov, acţionarul majoritar şi membru al comitetului director al Index Atlas Group LLC, o companie de investiţii de tip private equity. De asemenea, el este fondatorul Skate’s Art Market Research, ce oferă informaţii despre evoluţiile de pe piaţa internaţională a artei.

Cartea se găseşte momentan în limba engleză şi mai poate fi procurată de pe site-uri web din SUA. Primul capitol al cărţii, „Infrastructure of the Market for Investment Quality Art” este disponibil pentru lectură mai jos:

Pentru mai multe detalii despre piaţa artei, mai ales în contextul românesc, vă recomandăm cursurile de management al artei, oferite de Artmark, în acest weekend. Certinvest va fi prezent mâine, la aceste cursuri prin Daniela Vasile, Director de Portofolii Private şi membru al Comitetului Director Certinvest, ea ţinând o prelegere despre dimensiunea financiară şi investiţională a artei.

Vi s-a părut interesant acest articol? Abonaţi-vă aici şi veţi primi gratuit pe email cele mai noi articole scrise pe blogul DespreInvestitii.ro.

Leave a Reply

preload preload preload