Ian 25

Parteneriatul dintre Certinvest şi PayU împlinit deja 3 luni. Sunt deci, deja 3 luni de când clienţii Certinvest pot investi în fondurile de investiţii pe care le administrăm, plătind online cu cardul. Iată cum au primit până acum investitorii oportunitatea de a-şi plăti investiţiile relizate, online, cu cardul:

  • Valoarea plăţilor online cu cardul, ce fundamentează investiţia în fondurile administrate de Certinvest, primul administrator de investiţii care a implementat o soluţie eCommerce în România a înregistrat o evoluţie lunară de peste 50% din luna septembrie, până în prezent. Valoarea medie a unei tranzacţii depăşeşte 300 euro.
  • Peste 70% dintre investițiile realizate online s-au îndreptat către fondul Certinvest Obligaţiuni, conturând profilul unui investitor prudent, care doreşte să economisească, preferând câştiguri mai mici, însă sigure.
  • Fondul Certinvest BET-FI Index este un alt instrument care a atras clienţi online, clienţi obişnuiţi să investească pe bursă. Politica de investiţii a fondului, orientată către acţiunile celor 5 SIF-uri şi ale Fondului Proprietatea, a generat un interes în creştere din partea investitorilor, în special în ultimele două luni ale anului trecut, pe fondul evoluţiilor pozitive de pe bursă, fondul încheind anul 2012 cu un randament de 41,1%.

Evoluția industriei instrumentelor de investiție cu plata online de la zero la o piață de câteva zeci de mii de euro în doar trei luni arată potențialul comerțului electronic în orice segment economic. Plata online aduce un plus de confort, simplitate și rapiditate, atribute esențiale în condițiile în care timpul devine o resursă tot mai importantă”, precizează Daniel Jinga, Key Account Manager PayU, coordonatorul proiectului Certinvest din partea PayU.

Suntem bucuroşi de interesul pe care îl stârneşte investiţia în fonduri, realizată online cu cardul.  Investiţiile online reprezintă canalul de distribuţie cu cea mai mare dinamică în rândul clienţilor noştri, acesta impunându-se în faţa canalelor tradiţionale, deoarece devine din ce în ce mai important pentru investitori să aibă acces la randamente semnificative, cu un mimimum de efort” declară Horia Gustă, Preşedintele Comitetului Director al Certinvest.

Aţi folosit vreodată facilitatea de a plăti online cu cardul investiţia dorită? Cum vi se pare?

Vi s-a părut interesant acest articol? Abonaţi-vă aici şi veţi primi gratuit pe email cele mai noi articole scrise pe blogul DespreInvestitii.ro.

 

Leave a Reply

preload preload preload