Noi 23

Şi ce dacă Black Friday vine de la americani? Reducerile de preţuri merită întotdeauna să fie sărbătorite. Şi cum mai toată lumea a anunţat că va începe din noaptea aceasta să dea „Refresh” la tot felul de website-uri de cumpărături, ne-am gândit că într-o zi cu o astfel de descărcare de portofele, nu ar strica să încurajăm la cumpătare, şi deci, la economisire.

Astfel s-a născut Black Friday la Certinvest. Concret,  nu se va percepe comision de subscriere pentru toate operaţiunile de subscriere realizate în data de 23 noiembrie 2012 (Black Friday 2012), în următoarele fonduri deschise de investiţii administrate de Certinvest:

 • Certinvest Obligaţiuni,
 • Certinvest Prudent,
 • Certinvest Dinamic,
 • Certinvest Next Generation,
 • Certinvest BET Index,
 • Certinvest BET-Fi Index,
 • Certinvest XT Index,
 • Certinvest Short Fund

Pentru ca operaţiunea să fie exceptată de la plata comisionului de subscriere, aceasta trebuie să aibă loc în data de 23 noiembrie 2012 în intervalul orar 00.00 – 23.59, astfel:

 • Pentru plăţile realizate prin card bancar,  plata trebuie să aibă loc în intervalul orar specificat mai sus, în condiţiile prevăzute de prospectele de emisiune ale fondurilor deschise de investiţii participante la promoţie;
 • Pentru plăţile realizate prin ordin de plată/ foaie de vărsământ, acestea trebuiesc realizate în intervalul specificat mai sus, iar copia ordinului de plată şi/sau a foii de vărsământ să fie transmisă la sediul SAI Certinvest S.A. până la finalul zilei de 26 noiembrie 2012;
 • Pentru adeziunile realizate cu plata în numerar la sediul Certinvest sau la sediile distribuitorilor autorizaţi, acestea trebuiesc efectuate vineri 23 noiembrie 2012, în programul de lucru al SAI Certinvest S.A.(09:00 – 17:30), respectiv în programul de lucru al fiecărui distribuitor.

Aşadar, vă dorim cumpărături plăcute de Black Friday şi vă aşteptăm să vă investiţi economiile generate de reducerile de preţuri, în fondurile administrate de Certinvest, fără comisioane de subscriere.

Dacă vi s-a părut interesant acest articol, abonaţi-vă aici şi veţi primi gratuit pe email cele mai noi articole scrise pe blogul DespreInvestitii.ro.

3 Responses to “Black Friday la Certinvest”

 1. Daniel Radu spune:

  Buna ziua.Am o intrebare referitoare la lista fondurilor-deschise si inchise-pe care dumneavoastra le manageriati.Intrebarea mea este urmatoarea:sunt abonat la newsletter-ul celor de la ktrade.ro(numit pulscapital) pe care il primesc saptamanal si in care este o rubrica referitoare la fondurile mutuale si evolutia lor.Acolo am observat la sectiunea „Alte fonduri” fondul Certinvest BT Index ATX pe care lucru curios nu il regasesc deloc in lista dumneavoastra.Culmea e ca are si o evolutie foarte frumoasa,22,95% pe anul in curs 2012 si sunt putin nedumerit.Este sau nu un fond din familia Certinvest?De ce apare la ei si la dumneavoastra nu?Poate doreste cineva sa ma lamureasca si pe mine…va rog mult.Cu respect,Daniel Radu
  P.S.Idee excelenta cu Black Friday la Certinvest.Pacat ca m-am trezit tarziu…chiar si asa felicitari!

 2. investitii spune:

  @Daniel Radu: BT Index ATX este un fond administrat de BT Asset Management. Probabil ca s-a strecurat o greseala in respetivul newsletter. Multumim ca ne-ati semnalat-o, ii vom ruga pe cei de la KTrade sa o remedieze.
  P.S: Multumim pentru aprecierea legata de Black Friday – vor mai fi si alte promotii, speram sa le „prindeti” la momentul respectiv

 3. Daniel Radu spune:

  Va multumesc pentru raspuns.

Leave a Reply

preload preload preload