Mai 08

Ieri după-amiază a avut loc o dezbatere pe tema pensiilor private, dezbatere organizată de Institutul Bancar Român, în parteneriat cu Liga Studenţilor Români din Străinătate şi Fundaţia Paneuropa. Subiectul dezbaterii l-a constituit dezvoltarea sistemului de pensii private în România, şi evoluţia lui comparativ cu bunele practici din alte state ale lumii. În plus, participanţii, printre care s-au numărat studenţi şi masteranzi, cadre didactice, personal din cercetare, din bănci şi fonduri de pensii, din aparatul de stat de profil, din ONG-uri şi presă, au avut ocazia să afle detalii concrete despre activitatea fondurilor de pensii private din România, şi să analizeze diferenţiatorii pe care trebuie să îi ia în calcul atunci când îşi aleg fondul de pensii.

Vorbitorii au fost reprezentanţi ai instituţiei de supraveghere a pieţei fondurilor de pensii private – CSSPP, Institutului de Economie Naţională, Casei Naţionale de Sănătate Publică, profesorilor, administratorilor de fonduri de pensii, şi cabinetelor de avocatură.

Vă invităm să răsfoiţi, mai jos, prezentarea lui Eugen Voicu – Director General Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat pe tema analizei randamentelor fondurilor de pensii.

 

 

Vi s-a părut interesant acest articol? Abonaţi-vă aici şi veţi primi gratuit pe email cele mai noi articole scrise pe blogul DespreInvestitii.ro.

Leave a Reply

preload preload preload