Ian 31

Certinvest a lansat astăzi servicul de operaţiuni cu unităţi de fond (adeziuni-răscumpărări) prin telefon.  Apelând numerele de telefon 021 203 14 30 sau 021 203 14 31, investitorii au posibilitatea  de a efectua operaţiuni de adeziune şi/sau răscumpărare  în/din fondurile deschise de investiţii administrate de Certinvest.

Efectuarea de operaţiuni cu unităţi de fond prin telefon este accesibilă investitorilor în baza unui contract, pus la dispoziţia investitorilor pe site-urile www.certinvest.ro şi www.investonline.ro. Investitorii pot realiza tranzacţii cu unităţi de fond prin telefon după ce se identifică printr-o parolă

Fondurile de investiţii care permit investitorilor să deruleze operaţiuni prin telefon sunt:

  • Certinvest Obligaţiunifond de obligaţiuni, ce investeşte minimum 90% din portofoliu în instrumente cu venit fix
  • Certinvest Prudent fond diversificat defensiv ce investeşte maximum 35% din portofoliu în acţiuni, restul fiind distribuit în instrumente cu venit fix, instrumente ale pieţei monetare, etc)
  • Certinvest Dinamicfond diversificat dinamic ce investeşte minimum 65% din portofoliu în acţiuni

Horia Gustă, director general al Certinvest declară „Prin introducerea tranzacţionării prin telefon ne aliniem modalităţilor de tranzacţionare a unităţilor de fond folosite în statele cu pieţe de administrare a investiţiilor aflate la maturitate şi venim în întâmpinarea nevoilor de accesibilitate şi flexibilitate ale clienţilor noştri. Prin acest serviciu completăm gama opţiunilor de acces la fondurile de investiţii adresându-ne în principal persoanelor active care doresc să fie permanent conectate la propriile economii şi investiţii. Astfel, am conceput acest serviciu ca unul facil prin care operaţiunile să se realizeze rapid şi în siguranţă.”

Clienţii Certinvest au la dispoziţie şi posibilitatea de a derula operaţiuni de adeziune şi/sau răscumpărare online, prin intermediul platformei www.investonline.ro, prima platformă de tranzacţii online cu unităţi de fond din Romania.

Tot pe www.investonline.ro investitorii pot vizualiza deţinerile curente de unităţi de fond, randamentul acumulat şi istoricul operaţiunilor. Toţi investitorii care se vor înregistra începând cu data de 31 ianuarie 2011 pe www.investonline.ro pentru a-şi deschide un cont pentru operaţiuni prin internet vor primi automat şi acces la serviciul de efectuare de operaţiuni cu unităţi de fond prin telefon.

Serviciul de operaţiuni cu unităţi de fond prin telefon completează modalităţile de acces la fondurile de investiţii administrate de Certinvest: la sediu, distribuitori, online, fiind dezvoltat în conformitate cu prevederile Dispunerii de Măsuri CNVM nr.9/2010, Regulamentului CNVM nr. 15/2004, Regulamentului 32/2006 privind serviciile de investitii financiare şi Legii 297/2004 privind piata de capital.

Vi s-a părut interesant acest articol? Abonaţi-vă aici şi veţi primi gratuit pe email fiecare articol nou publicat pe blogul DespreInvestitii.

Leave a Reply

preload preload preload