Dec 10

Cel mai nou raport întocmit de Asociaţia Administratorilor de Fonduri din România referitor la evoluţia pieţei investiţiilor (fonduri de investiţii şi portofolii private administrate) autohtone în luna noiembrie 2010 tocmai a fost emis. Iată câteva repere:

  • Certinvest continuă să fie liderul administratorilor independenţi, conform activelor în administrare, ajungând la active totale de 90 milioane RON.  De asemenea, compania şi-a crescut cota de piaţă de segmentul portofoliilor private administrate, trecând de 40%, ceea ce corespunde unui nivel al activelor pe acest segment de peste 26 milioane RON
  • Pe segmentul fondurilor deschise de investiţii, categoria fonduri de obligaţiuni, fondul administrat de CertinvestObligaţiuni se află în topul randamentelor, cu o performanţă anuală de 9,9%.
  • Şi pe segmentul fondurilor închise de investiţii, se remarcă fondurile administrate de Certinvest, fondul Leader situându-se în topul performanţelor anuale.

Consultaţi tabelele ataşate pentru o privire de ansamblu asupra evoluţiei industriei. Toate tabelele sunt preluate de pe site-ul Asociaţiei Administratorilor de Fonduri din România.

Cote de piată – 30 noiembrie 2010

Performanţe fonduri deschise de investiţii – fonduri de obligaţiuni:

Performanţe fonduri închise de investiţii:

Vi s-a părut interesant acest articol? Abonaţi-vă aici şi veţi primi gratuit pe email cele mai noi articole scrise pe blogul DespreInvestitii.ro.

Leave a Reply

preload preload preload