Mar 01

Pe data de 17 martie, Aviva Investors România a lansat platforma www.directinvest.ro, adică prima platformă online care vă permite să investiţi şi să răscumpăraţi în/din fondurile deschise de investiţii administrate de Aviva Investors Romania.

Puteţi, de acum să vă urmaţi planul de economisire cu un minim efort. Nu mai trebuie să vă deplasaţi la sediul distribuitorilor, să petreceţi minute în şir la ghiseu pentru a investi în fondurile de investiţii, sau pentru a avea acces la banii investiţi anterior, printr-o operaţie de răscumpărare. Nu aveţi nevoie de acum decât de un calculator cu acces la internet, iar în câteva minute, din confortul propriei case, sau din spaţiul relaxant al unui parc, în pauza de masă de la birou, sau în weekend, vă puteţi realiza toate operaţiunile.

Pe lângă efectuarea de operaţiuni, platforma vă permite vizualizarea:

 • deţinerilor curente în fondurile administrate de Aviva Investors România,
 • istoricului contului personal (toate operaţiunile de adeziune/răscumpărare efectuate vreodată în fondurile administrate de Aviva Investors România, chiar şi în perioada când societatea de administrare purta numele de Certinvest),
 • stucturii deţinerilor în fondurile adminsitrate de Aviva Investors România, pentru a vizualiza usor în care tipuri de fonduri aveţi ponderea cea mai mare – un instrument util în alocarea economiilor proprii în concordanţă cu profilul dumneavoatsră de risc şi orizontul investiţional personal
 • randamentului mediu obţinut pe fiecare fond în care aveţi deţineri, pe baza costului mediu ponderat de achiziţie a unităţilor de fond

În plus, puteţi să generaţi extrase pentru a vizualiza deţinerile în fondurile administrate de Aviva Investors România, la orice dată din trecut.

Investiţiile au devenit acum mult mai simple şi mai directe: www.directinvest.ro

2 Responses to “DirectInvest.ro – fondurile de investitii la un click distanta”

 1. Rusu Cristian spune:

  Pina de curind, imi vedeam detinerile la A.I.Orizont, in platforma Ktrade.
  Simbata 20 martie, informatiile pe care le vedeam acolo, au disparut si nu stiu de ce.
  Ce imi recomandati sa fac, daca as dori sa folosesc o parte din cash-ul pe care il am in portofoliul meu de la Intercapital, pentru plasamente pe termene scurte in fonduri mutuale, in asa fel incit sa platesc comisioane minime si sa pot schimba rapid banii, din fonduri in actiuni si invers ?

  Cu salutari
  Cristi.

 2. investitii spune:

  @ Cristian Rusu: In legatura cu platforma Ktrade, au fost cateva probleme tehnice, insa acestea vor fi remediate cat de curand, si va veti puteti vizualiza din nou detinerile.
  Insa pentru a va vedea situatia fondurilor, puteti accesa http://www.directinvest.ro, platforma dezvoltata de Aviva Investors Romania. Este gratuit, si in plus, veti putea sa investiti si sa rascumparati online, fara a fi nevoie sa va prezentati la un distribuitor. Ulterior deschiderii unui cont aici, veti putea sa investiti si sa rascumparati cand doriti.
  Pentru plasamente pe termen scurt va recomandam fondul AI Tezaur.
  Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

Leave a Reply

preload preload preload